Uykusuzluktan kurtulmanız için en doğal ve basit yöntem

Ne kadar yorgun olursanız olun bir türlü uykuya geçemiyormusunuz? Ya da gecenin bir saati uyanıp endişeli gözlerle saati mi izliyorsunuz? Gece yatmadan önce bir çay kaşığı alın ve uykuya hemen geçin ve yataktan kalkamadan deliksiz uyuyun.

Uykusuzluk genel bir sorundur, günlük yaşantınızı olumsuz etkiler,sağlığınızı, modunuzu ve de enerjinizi düşürür.Uykusuzluk kronikleştiğinde ciddi sağlık sorunlarına sebep olur.

Fakat uykusuz gecelere kendinizi teslim etmek zorunda değilsiniz. İlaç kullanmadan yaşam  tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirerek de bu sorunun üstesinden gelebilirisiniz.

Uyuyamama hastalığı ihtiyacınız olan uyku miktarını almanızı , yataktan dinlenmiş ve yenilenmiş kalkmanızı  olanaksız kılar.
Çünkü uyku miktarı kişiden kişiye değişir. Uyuyamama hastalığı , uyuduğunuz saate göre değil uyku kalitelinize göre ve uyandıktan sonra ne kadar rahat olduğunuza göre tanımlanır.

Örneğin; günde sekiz saat  uyumanıza rağmen kendinizi yorgun, uykulu  ve enerjisiz hissediyorsanız uykusuzluk hastalığı içindesiniz demektir.
Böyle durumlarda beyin artık sağlıklı çalışamaz, algılama yavaşlar, bilişsel becerilerin yanısıra hipertansiyon,felç ve kalp hastalığı gibi  ciddi sağlık sorunları ve risklerine neden olur.

Genel sağlığımız  ve vücudumuzun düzgün çalışabilmesi için  yeterli ve düzenli uyku şarttır.

İNANILMAZ ETKİLİ, GÜVENLİ VE DOĞAL ÇÖZÜM

İşte size olağanüstü etkili doğal bir çözüm önerisi. Tamamiyle  güvenilir ve basit. Sadece iki malzeme  içeriyor.

Malzemeler;
1 çay kaşığı deniz tuzu veya himalaya tuzu
8  çay kaşığı organik hakiki bal


Uygulama:
Bu iki malzemeyi  iyice karıştırın  ve cam bir kavanoza boşaltın.

Kullanımı:

  • Her gece yatağa yatmadan önce bu karışımdan bir çay kaşığı alın ve dilinizin altında bekletin. Yavaş yavaş absorbe olacaktır.
  • İsterseniz bir bardak ılık suya bir çay kaşığı bu karışımı ekleyerek çay gibi de tüketebilirisiniz.

Uykusuzluğa olağanüstü olumlu etkileri olan bu karışım gücünü  doğal ve işlenmemiş himalaya tuzundan alıyor.


84 temel mineraller içeriyor. Kimyasal toksin içermiyor.  Himalaya tuzu milyonlarca yıldır en saf haliyle kalmıştır ve tam olarak vücut tarafından emilir.
Bu inanılmaz doğal tuz sağlıklı bir uyku sağlar , vücutta serotonin ve melatonin seviyelerini düzenler ve aynı zamanda kan basıncını düzenler.

Kaynak; barenaturaltruth.com

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*