Düz bir karın için günde 2 bardak için

14 gün boyunca günde sadece 2 bardak içerek düz bir KARIN'a sahip olun! Kilo vermek ve bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmak için çaba sarfedip, tuhaf çözüm yolları deneyebiliyoruz. Birçok kilo verme yayınları arasında, pek çok kişi tarafından tavsiye edilen ve sadece 14 gün içinde size düz bir karın vermeyi vaat eden tarifi sizin için bulduk. Düz bir karın için hazırmısınız?

Formülümüz, kilo vermek ve düz bir karın için 3 basit malzemeden oluşuyor. Bu üç malzemenin hazırlığı ve tüketimi çok basit. C vitamini hem metobalizmayı hızlandırması bakımından zengin hemde sağlıklı kilo vermede çok etkili. 

Kısa sürede  forma girmek için ve sadece 2 hafta içinde başarılı sonuç alabileceğiniz bir formül.

Düz karın için basit formül;

Malzemeler;

  • 1 yemek kaşığı  organik bal
  • 1 bardak greyfurt suyu
  • 2 çay kaşığı doğal / organik elma sirkesi

 

Hazırlanışı
Eğer greyfurt suyu yapamıyorsanız, 1 tane greyfurtu blender dan geçirerek içine doğal/ organik elma sirkesini ve balı ekleyin.

Blendera tüm malzemeleri katın ve birkaç dakika karıştırın. Kilo verme içeceğiniz artık hazır.


Kullanımı;

Her gün sabah ve akşam yemeklerden önce bir bardak için.
14 gün sonunda sonucu göreceksiniz. Tekrar başlamak için 7 gün ara verip tekrardan 14 gün bu kürü uygulayınız. İlk sürenin sonunda memnun olmazsanız günde iki bardak olmak üzere bir 14 gün daha denendiğinde sonuçtan gerçekten memnun kalacaksınız.


** Eğer greyfurt suyunu içemiyor ya da bulamıyorsanız başka narenciye (portakal gibi) ile bu kürü yapabilirisiniz. Ancak limon kesinlikle kullanmayın.
En iyi sonuç için bu kürü herseferinde taze olarak hazırlamanız gerekmektedir.
 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*