Doğal Yüz Maskesi Portakal Kabuğu Tozu ve Güzellik

Doğal Yüz Maskesi Nasıl Hazırlanır ? Portakal kabuğu tozu ve güzellik ; Portakal Kabuğu, serbest radikallerle savaşır, sağlıklı ve daha genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Cildinizi ölü hücrelerden arındırır ve cildinizin daha parlak görünmesine yardımcı olur. Sivilceleri temizler ve tıkanmış gözenekleri açar, Siyah noktaları tedavi eder, Yağlılık oranını azaltır ve cilde parlaklık getirir. İşte tüm bu özelliklerinden yararlanabilmeniz için sizlere muhteşem iki adet yüz maskesi tarifi.

1- YÜZDEKİ SİYAH NOKTALAR VE LEKELER İÇİN PORTAKAL KABUĞU TOZU İLE DOĞAL YÜZ MASKESİ :

Malzemeler; İki kaşık portakal kabuğu tozu, İki kaşık yoğurt, Bir kaşık Bal, Cildi nemlendirmek için 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.

Kullanışı; Tüm malzemeleri karıştırın. Yüzünüzü  suyla yıkayın. Yüzünüze ve boynunuza hazırlamış olduğunuz bu bitkisel karışımlı portakal kabuğu yüz maskesini uygulayın ve nazikçe dairesel hareketlerle masaj yapın. 15 ila 20 dakika kadar bekleyin. Ilık su ile durulayın. Son olarak, gözenekleri kapatmak için yüzünüze soğuk su çarpın. Haftada bir iki ya da üç kez tekrarlayın.

 

2- YAĞLI CİLTLER İÇİN SİVİLCE VE SİYAH NOKTALAR İÇİN PORTAKAL KABUĞU TOZUNDAN DOĞAL YÜZ MASKESİ;

Malzemeler; 2 çay kaşığı portakal kabuğu tozu, 1 çay kaşığı süt, 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı,

Kullanışı; Tüm malzemeleri karıştırın. Yüzünüzü suyla yıkayın ve portakal kabuğu yüz maskesini uygulayın ve nazikçe dairesel hareketlerle masaj yapın. 15 ila 20 dakika kadar bekletin. Ilık su ile durulayın. Son olarak, gözenekleri kapatmak için yüzünüze soğuk su çarpın. Haftada bir kez uygulayın.

 

3- ANTI AGING YÜZ MASKESİ;

Malzemeler; İki kaşık portakal kabuğu tozu, 1 çay kaşığı zerdaçal, 1 bardak su

Kullanışı; Tüm malzemeleri karıştırın. Yüzünüzü suyla yıkayın. Yüzünüze ve boynunuza portakal kabuğu ANTI-AGING yüz maskesini uygulayın ve nazikçe dairesel hareketlerle masaj yapın. 15 ila 20 dakika kadar bekletin. Ilık su ile durulayın. Son olarak, gözenekleri kapatmak için yüzünüze soğuk su çarpın. Haftada bir kez uygulayın.