Bitki Kütüphanesi

Bitkiler de insanlar ve hayvanlar gibi gelişmeleri için beslenmek zorundadırlar. Bitkiler besinlerinin büyük bir kısmını topraktan kökleriyle alırlar. Toprakta, yetiştirilen bitkilerin ihtiyacını karşılayacak miktarda besin maddesi yoksa, toprağa bitki besin maddeleri verilmesi gerekir. Toprağa besin maddeleri verilmezse, bir süre sonra besin maddelerinin eksilmesi nedeniyle üretim azalır. Yeterli ve kaliteli ürün alabilmek için bitkinin beslenmesi gerekir.

Şubat ayı meyve ve sebzeler

Şubat ayı meyve ve sebzeler

Herşey mevsiminde demez miyiz? Sağlığımız için mevsiminde nelerin üretildiğini bilmemiz ve buna göre mutfağımıza mevsimine göre sebze ve meyve almamız gerekmektedir. Buna göre; Şubat ayında neler tüketmeliyiz, sofralarımızda neler olmalı.

Ocak ayı sebze ve meyveler Şifaniyetine

Ocak ayı sebze ve meyveler Şifaniyetine

Herşey mevsiminde demez miyiz? Sağlığımız için mevsiminde nelerin üretildiğini bilmemiz ve buna göre mutfağımıza mevsimine göre sebze ve meyve almamız gerekmektedir. Buna göre; Ocak ayında neler tüketmeliyiz, sofralarımızda neler olmalı.

Aralık ayı sebze ve meyveler

Aralık ayı sebze ve meyveler

Herşey mevsiminde demez miyiz? Sağlığımız için mevsiminde nelerin üretildiğini bilmemiz ve buna göre mutfağımıza mevsimine göre sebze ve meyve almamız gerekmektedir. Buna göre; Aralık ayında neler tüketmeliyiz, sofralarımızda neler olmalı.